ایده تهیه پیاز خشک

پیاز خشک
فرهنگ استفاده از پیاز خشک هنوز در مردم کشورمان جا نیفتاده.پس بشتابید…
حتما شما هم مثل من تصور کردن خیلی از غذاها بدون پیاز براتون غیر ممکنه…!!! مگه میشه پیاز رو ازغذاها حذف کرد آخه؟؟؟
اما ممکنه خیلی ها وقت این رو نداشته باشن که پیاز رو برای غذاهاشون آماده کنن در نتیجه پیاز رو از غذا حذف می کنن.ایده ما اینه که شما بیاین و پیاز خشک درست کنین.حالا چه طور درست میشه باید پیاز رو بصورت اسلایس در بیارین در روغن سرخ کنین و بعد خشکش کنین اینجوری می تونین ماندگاری پیاز رو تا ۶ ماه افزایش بدین ؛ همچنین پیاز رو آماده کنین برای مصرف هر وقت نیاز داشتین ازش استفاده میکنین.مشتریانتون هم خانم های خونه دار و شاغل و همچنین رستوران ها هستند.طبق یک گزارش ۷۰ درصد غذاهای طبخ شده در خانه ها و ۶۰ درصد غذاهای طبخ شده در رستوران ها از این محصول استفاده میکنن.پیاز خشک یک ماده غذایی است که به عنوان چاشنی، کمک پخت، طعم دهنده، جذب کننده برخی آنزیم های ناخواسته گوشت و موارد دیگر کاربرد دارد.پیاز خشک علاوه بر اینکه ارزش افزوده ایجاد می کند از خراب شدن پیاز خام و هدر رفتن سرمایه ملی هم جلوگیری می کند.
بسته به میزان سرمایه می تونین این کار رو در ابعاد خانگی و یا یک واحد صنعتی تولید کنین.

مطالب مرتبط